Bezoeker Nį: 3785261
 

Software for fitters and manual workers

Kies uw taal
english franÁais Nederlands
donderdag 25 april 2019


Veel Meer dan een radiator!


Downlaad Acova Files (voor UniTherm)
Acova
Update: 1/10/2012


ACOVA, een Europese onderneming met meer dan 30 jaar industriŽle ervaring, fabrikant van decoratieve radiatoren in staal (centrale verwarming of elektrisch), pionier en Europees marktleider in handdoekradiatoren. Op meer dan 60.000 m≤, stelt de ACOVA-fabriek 500 personen te werk en produceert jaarlijks meer dan 300.000 radiatoren.

Het productieproces maakt gebruik van de meest performante en betrouwbare technieken op het gebied van robotica, geautomatiseerd lassen en oppervlaktebehandeling met respectievelijk cataforese en epoxy. De ACOVA-radiatoren zijn de resultante van een kwaliteitspolitiek , die vanaf het stadium van het verzamelen van de stalen buizen tot de levering, machines, productiemethodes en mensen, inzet : elke radiator wordt afzonderlijk getest in elke fase van het productieproces, en krijgt een individuele "op maat"-verpakking in functie van de grootte van de radiator.

Sinds de zomer van 1997, heeft ACOVA ook het ISO 9002 certificaat.

Acova produkten:

DE BADKAMER: Een compleet gamma handdoekradiatoren van 300 tot 3000 watt, verfraaien de badkamer en maken dat u weer plezier beleeft aan uw dagelijkse douche.
DE WOON- OF SLAAPKAMER, INKOMHAL OF KEUKEN : Een rijke keuze aan decoratieve radiatoren, uitvoerbaar in functie van het gevraagde vermogen en de beschikbare ruimte.

OPENBARE GEBOUWEN, TERTIARE SECTOR EN INDUSTRIE: Ook hier spelen vormgeving, maatvoering en de industriŽle ervaring van Acova een vooraanstaande rol.

Contact:

Internet Website: Acova Website
Contacteeren Acova met E-Mail: Contact met E-mail
Aanvraagformulier: Aanvraagformulier